Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

Πιθανή αποκάλυψη του νέου iPhone


Μόλις χθες, το γνωστό τεχνολογικό blog engadget.com δημοσίευσε φωτογραφίες ενός κινητού τηλεφώνου το οποίο υποστηρίζει ότι είναι η επόμενη έκδοση του iPhone που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα τον Ιούνιο.

Το engadget υποστηρίζει ότι το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε σε μπαρ του San Jose και ήταν καμουφλαρισμένο ώστε να μοιάζει με ένα iPhone 3GS. Ως γνωστόν η Apple ακολουθεί αρκετά αυστηρά μέτρα ασφαλείας και φυσικά αν το περιστατικό αληθεύει δημιουργεί αρκετά ερωτήματα.

Επιπλέον το gizmodo.com, ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά blogs, απέκτησε τη συγκεκριμένη συσκευή και τη παρουσιάζει μέσα από ένα βίντεο μικρής διάρκειας. Από τις φωτογραφίες είναι φανερή η διαφοροποίηση στο σχεδιασμό από τα υπόλοιπα μοντέλα αν και η πιθανότητα να μιλάμε για πρωτότυπο μοντέλο και όχι το τελικό, είναι μεγάλη. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις, η ενσωμάτωση flash, πιθανό δεύτερο μικρόφωνο για ελάττωση εξωτερικού ήχου καθώς και θύρα για εισαγωγή microsim η οποία υπάρχει και στο iPad WiFi+3G.

Και τα δύο blogs υποστηρίζουν ότι η συσκευή δεν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία αλλά εικάζεται ότι η οθόνη έχει σημαντικά μεγαλύτερη ανάλυση από τα προηγούμενα μοντέλα ενώ υπάρχει δυνατότητα αποσπώμενης μπαταρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: