Τρίτη, 6 Απριλίου 2010

Συνδρομητικοί από τον Ιούνιο οι Τimes και Sunday Τimes

Συνδρομητικές θα γίνουν από τον Ιούνιο οι ιστοσελίδες της βρετανικής εφημερίδας The Times και της κυριακάτικης έκδοσης The Sunday Times, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ιδιοκτήτρια εταιρεία News International, θυγατρική του ομίλου News Corp. του Ρούπερτ Μέρντοχ.

Η ημερήσια συνδρομή καθορίστηκε στη 1 λίρα (περίπου 1,12 ευρώ), ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα εβδομαδιαίας συνδρομής στο ύψος των 2 λιρών για τις ιστοσελίδες της ημερήσιας (www.thetimes.co.uk) και της κυριακάτικης έκδοσης (thesundaytimes.co.uk), οι οποίες θα εγκαινιαστούν στις αρχές Μαΐου, σε αντικατάσταση της υφιστάμενης κοινής ιστοσελίδας Times Online (www.timesonline.co.uk).

Οι συνδρομές θα ισχύουν και για τις δύο ιστοσελίδες, ενώ με την εβδομαδιαία συνδρομή ο συνδρομητής -πέρα από την έντυπη μορφή των δύο εφημερίδων- θα έχει πρόσβαση και σε επιπλέον υπηρεσίες που θα διατίθενται ειδικά για την ηλεκτρονική έκδοση, διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της η News International. Δικαίωμα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων θα έχουν επίσης και οι συνδρομητές των εντύπων εκδόσεων.

Οι εφημερίδες είναι οι δύο πρώτες του ομίλου που γίνονται συνδρομητικές, ενώ οι δύο άλλες η καθημερινή The Sun και η εβδομαδιαία News of The World -και οι δύο ταμπλόιντς μεγάλης κυκλοφορίας- θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Δεν είναι παρά η αρχή. Οι Times και οι Sunday Times είναι οι δύο πρώτες εφημερίδες μας στη Βρετανία που θα ακολουθήσουν αυτή την προσέγγιση και θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τα ηλεκτρονικά μας προϊόντα και να επενδύουμε σε καινοτομίες προς όφελος των συνδρομητών μας», εξήγησε στην ανακοίνωσή της η κα Ρεμπέκα Μπρους, επικεφαλής της News International.

(πηγή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: