Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Gamato.me γιατί αυτή ιστορία δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ…


Gamato Series, Episode 3. Όπως φαίνεται η ιστορία με το gamato θα μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα, καθώς οι “συνέχειες” του γνωστού ελληνικού torrent site gamato.info, το οποίο φαντάζομαι πως όλοι γνωρίζετε τι κατάληξη είχε, πραγματικά δεν έχουν τελειωμό.

Μετά το gamato.it που έκανε την εμφάνιση του πριν περίπου ένα μήνα, και το οποίο φαίνεται πως πλέον αποτελεί παρελθόν, το gamato.me έρχεται με σκοπό να αναπληρώσει το κενό που έχει αφήσει το αδελφάκι του στην ελληνική torrent κοινότητα.Το gamato.me έχει χρησιμοποιήσει τη κατάληξη .me, η οποία είναι η επίσημη TLD (Top Level Domain) κατάληξη του Μαυροβουνίου, ενώ από το whois search που έκανα προκύπτει πως το domain δημιουργήθηκε στις 8 Απριλίου 2010, λίγο μετά το Πάσχα δηλαδή, μέσα από το GoDaddy.com.

Όπως φαίνεται, το gamato.me κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, καθώς στη κεντρική του σελίδα δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή πέρα από τη σύνδεση των μελών της υπηρεσίας και της δημιουργίας νέου λογαριασμού. Τώρα το μόνο που μένει να δούμε είναι πως θα εξελιχθεί αυτή η (νέα) προσπάθεια…

πηγή www.away.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: