Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010

Σεξουαλική παρέμβαση εν ώρα παιδικής εκπομπής!


Πώς γίνεται εκεί που βλέπεις τα ωραία σου κινούμενα σχέδια στην καλωδιακή σου τηλεόραση να εμφανίζεται στην οθόνη σου μια δίμετρη προκλητική ημίγυμνη ξανθιά; Κι όμως συνέβη και μάλιστα είχε αρνητικές επιπτώσεις σε εκατοντάδες παιδιά

Όλα αυτά συνέβησαν στην καλωδιακή της Time Warner, όπου υπεύθυνοι ζήτησαν συγγνώμη που δημιούργησαν ψυχολογικά τραύματα σε εκατοντάδες παιδάκια στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, επειδή ένα τεχνικό «πρόβλημα» μπέρδεψε το Κανάλι του Playboy με το παιδικό κανάλι!

Για δύο ώρες το παιδικό κανάλι έδειχνε preview βίντεο από το ερωτικού περιεχομένου κανάλι του Playboy και οι υπεύθυνοι της καλωδιακής το αντιλήφθηκαν μόνο αφότου έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο από έξαλλους γονείς.

«Λυπούμαστε ειλικρινά γι’ αυτό που έγινε. Ξέρουμε ότι ανησύχησαν οι γονείς», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Κιθ Πόστον. «Μας πήρε πάνω από μια ώρα να φτιάξουμε το πρόβλημα από τη στιγμή που ειδοποιηθήκαμε. Ήταν μια τεχνική αναποδιά που χτύπησε την πιο ακατάλληλη ώρα, στο πιο ακατάλληλο κανάλι» πρόσθεσε συντετριμμένος.
Μάλιστα να σημειώσουμε πως η τεχνική αυτή αναποδιά προέκυψε την ώρα υψηλής τηλεθέασης στο παιδικό πρόγραμμα, δηλαδή από τις 6 μέχρι τις 8 το πρωί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: