Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

"Ανάσα" για πολύτεκνους και ανέργους

Σε 20% θα ανέρχεται η έκπτωση για όσους επιδεικνύουν κάρτα ανεργίας είτε κάρτα πολυτέκνων στα καταστήματα, όπως ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε από τον υπουργό Εργασίας και ΚοινωνικώνΑσφαλίσεων, Ανδρέα Λοβέρδο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή, δεν περιλαμβάνονται τα σούπερ μάρκετ, καθώς και τα μέσα συγκοινωνιών (δημόσια και ιδιωτικά).

Αναμένεται πλέον να αναρτηθούν σχετικές αφίσες στα καταστήματα, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ανδρέα Λοβέρδο, να χαρακτηρίζει ως θετικό στοιχείο του προγράμματος την ευελιξία και τον ταχύτατο χρόνο εφαρμογής του.

Αναφορικά με τη μη συμμετοχή των συγκοινωνιών στο εν λόγω πρόγραμμα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ανδρέας Λοβέρδος, σημείωσε πως κάλεσε τους εκπροσώπους ιδιωτικών και δημόσιων εκπροσώπων τους, οι οποίοι προσήλθαν στον διάλογο που έλαβε χώρα, αλλά δεν συμμετείχαν τελικά στο πρόγραμμα.

(πηγή contra.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: