Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

Hotmail.gr από την Μicrosoft

Άνακοινώθηκε από την Microsoft η έναρξη λειτουργίας του hotmail.gr. Πρόκειται για την ελληνική έκδοση της διάσημης υπηρεσίας Windows Live Hotmail.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, οι χρήστες θα μπορούν να συνδυάσουν όλους τους λογαριασμούς e-mail που έχουν στην υπηρεσία, είτε είναι gmail, είτε yahoo κλπ. και να τους διαχειριστούν αρκετά εύκολα.

Έχει δωθεί ιδιαίτερο βάρος στην ασφάλεια, ενώ μέσω της τεχνολογίας SmartScreen αντιμετωπίζονται τα ανεπιθύμητα e-mail, γνωστά και ως spam. Παράλληλα, η υπηρεσία είναι εύκολα προσβάσιμη και από τα κινητά που διαθέτουν για λειτουργικό το Windows Mobile.Όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό, αρκεί να πατήσουν εδώ: http://www.hotmail.gr

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr