Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2010

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Κουκούδη...


Oικονομικό έλλειμα στα ταμεία του Δήμου Παγγαίου που είχαν εντοπίσει και οι ορκωτοί λογιστές τις τελευταίες ημέρες ήταν η αιτία της στυγερής δολοφονίας του δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κουκούδη με δράστες τους δύο ταμίες του Δήμου.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή ο δήμαρχος και οι δύο ταμίες είχαν αφαιρέσει χρήματα από τα ταμεία του δήμου κι όταν στις 15 του μηνός μπήκαν οι ορκωτοί λογιστές στο Δήμο προσπάθησαν να βρουν τρόπο για να καλύψουν τα ποσά.

Οι δύο υπάλληλοι της Οικονομικής Υπηρεσίας φέρονται να ομολόγησαν πως σχεδίασαν την δολοφονία του με σκοπό να φορτώσουν σ' αυτόν όλο το οικονομικό άνοιγμα που κατά πληροφορίες ξεπερνά τις 500.000 ευρώ

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των δύο δραστών να βρουν χρήματα το τελευταίο διάστημα για να καλύψουν την μαύρη τρύπα που είχε δημιουργηθεί σε συνδυασμό και με τα ευρήματα που προέκυψαν μετά ατην ανακάλυψη του πτώματος ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση της υπόθεσης σε χρονικό διάστημα λιγότερο των 24 ωρών.

Οπως προέκυψε από τις έρευνες ο δήμαρχος φέρεται να διαμήνυσε στους δύο υπαλλήλους ότι είχε εξασφαλίσει το δικό του ποσό και πίεζε τους ίδιους να καλύψουν τα δικά τους.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής οι τρεις τους συναντήθηκαν γι αυτό το λόγο σε σημείο κοντά στις παιδικές κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου.
Οι δυο δράστες έστησαν παγίδα στο δήμαρχο και κατά την διάρκεια λογομαχίας και πάλης,τον χτύπησαν με σιδερόβεργα στο πρόσωπο και στην συνέχεια τον γάζωσαν με ενα «ουζι» που είχαν δανειστεί από γνωστό τους.

Οπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Ανατ Μακεδονίας και Θράκης «για να καλύψουν τα ίχνη τους, έβαλαν το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ και οδήγησαν το αυτοκινητό του στην ερημική παραλία Σαρακίνα του Δήμου Ελευθερών Καβάλας,τρία χιλιόμετρα από το σημείο που τον δολοφόνησαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: