Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009

Τα σχόλια δικά σας...


Απάντηση του ΥΠΡΟΠΟ σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας...

Κύριε διευθυντά,
Σχετικά με σχόλιο που φιλοξενείτε στο σημερινό (9/12/2009) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σας με τίτλο «Ανεπιθύμητοι επισκέπτες στην "Ε"», σας διευκρινίζουμε ότι καμία υπηρεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν προέβη στις ενέργειες που περιγράφονται.
Η Ελληνική Αστυνομία διαθέτει τρία (3) οχήματα τζιπ μάρκας Maverick χρώματος μαύρου, εκ των οποίων το πρώτο, που ανήκει στο Τμήμα Ασφαλείας Καματερού (ΥΡΟ 7296), παραμένει στο συνεργείο στην Αμυγδαλέζα, το δεύτερο, που ανήκει στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού (ΥΡΡ 4199), συνέδραμε στη μεταγωγή του κατηγορούμενου Γιάννη Δημητράκη, ενώ το τρίτο, που ανήκει στο Τμήμα Ασφαλείας Πατρών (ΑΧΡ 9784), την ώρα του περιστατικού που περιγράφετε ήταν απασχολημένο σε επιχείρηση στην Πάτρα.
Επίσης, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών δεν έχει στην κατοχή της Maverick μαύρου χρώματος, παρά μόνο δύο (2) χρώματος μπλε και κυπαρισσί, με πινακίδες ΖΜΚ 2682 και ΖΜΙ 7842 αντίστοιχα.
Στα πλαίσια αυτά και σε ενδεχόμενο επανάληψης παρόμοιου περιστατικού στο μέλλον, σας παρακαλούμε να παρέχετε στους αρμόδιους υπαλλήλους σας τις κατάλληλες οδηγίες να καταγράφουν με προσοχή τα επίμαχα στοιχεία και να καλούν εγκαίρως την Αμεση Δράση για τις περαιτέρω ενέργειες.
Με τιμή
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω οτι η απαντηση ειναι ελλιπής.Για να ηταν ολοκληρωμενη η απαντηση επρεπε να ειχε και φωτογραφιες των οδηγων των οχηματων αυτων...

diktiakos είπε...

ΔEN ΝΟΜΊΖΩ OTI EΓINE ΚΑΙ TIΠOTA TO ΙΔΙΑΊΤΕΡΟ. ΠIΣTEYΩ OTI AYTEΣ OI ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ EXOYN ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΠΙΝΑΚΊΔΕΣ ME ΣΥΜΒΑΤΙΚΆ ΝΟΎΜΕΡΑ ΓIA NA ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΣTA ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΤΖΙΠ.