Σάββατο, 25 Ιουλίου 2009

Περίεργη υπόθεση κλοπής τσιγάρων ερευνά η αστυνομία στη Λαμία

Μία «περίεργη» υπόθεση κλοπής τσιγάρων ερευνά η αστυνομία στη Λαμία

Ένα φορτίο με τσιγάρα γνωστής μάρκας, συνολικής αξίας 1,5 εκατομμύριων ευρώ, μεταφέρονταν από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έχουν κατατεθεί, ο οδηγός φέρεται να στάθμευσε το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ κοντά στην Αλαμάνα την Παρασκευή το απόγευμα.

Κατά τους ισχυρισμούς του οδηγού, άγνωστος άνδρας που πήγε στο πάρκινγκ της εθνικής οδού με ένα τζίπ του έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο και στη συνέχεια τον χτύπησε και τον έβαλε μέσα στο τζίπ και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Παράλληλα, άλλα άτομα πήραν το φορτηγό αυτοκίνητο, από το οποίο εξαφάνισαν το εμπόρευμα και εγκατέλειψαν φορτηγό και οδηγό σε ερημική περιοχή της Θήβας.

Ο οδηγός εντοπίστηκε από διερχόμενο που τον μετέφερε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο της Θήβας, απ' όπου λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο, αφού υπέγραψε αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Όταν έφτασε στη Λαμία δήλωσε τα συμβάντα στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας μαζί με την απώλεια του φορτίου.

Ωστόσο, όμως, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Η μεταφορική εταιρεία υπέβαλε μήνυση και κατηγόρησε τον οδηγό για κλοπή του φορτίου και έτσι αυτός συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια για να απολογηθεί στη δικαιοσύνη τη Δευτέρα το πρωί.

(πηγή in.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: