Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009

"Όχι, μπαμπάκα, όχι"! Κραυγή απόγνωσης της 11χρονης κόρης του Michael Jackson


Η κραυγή απόγνωσης της 11χρονης κόρης του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, ράγισε καρδιές στην αίθουσα αναμονής έξω από τη μονάδα έκτακτων περιστατικών του νοσοκομείο UCLA. Η ανακοίνωση για τον τραγικό χαμό του ποπ σταρ διά στόματος του μάνατζέρ του, Φρανκ ΝτιΛέο, πάγωσε το αίμα στις φλέβες των τριών παιδιών του. «Λυπάμαι παιδιά, ο μπαμπάς σας πέθανε» τους είπε ο ΝτιΛέο αποκαλύπτοντας αργότερα ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη στιγμή πλημμυρίσματος συναισθημάτων.

«Ηταν η πιο οδυνηρή στιγμή της ζωής μου. Δεν μπορώ να σας πω πόσο δύσκολο μου ήταν. Τα παιδιά κατέρρευσαν. Η μητέρα του Μάικλ, Κάθριν, ήταν μαζί τους. Νομίζω ότι εκείνη φοβόταν το χειρότερο, αλλά τα παιδιά δεν είχαν ιδέα ότι ολόκληρος ο κόσμος τους θα χανόταν».

Μοναδική ανακούφιση στα παιδιά του ποπ σταρ φαίνεται πως προσφέρει αυτές τις δύσκολες στιγμές το γεγονός ότι η επιθυμία τους να μείνουν με τη γιαγιά τους θα γίνει πραγματικότητα. Η μητέρα τους, Ντέμπι Ρόου, δήλωσε ότι δεν έχει σκοπό να διεκδικήσει την κηδεμονία τους και ότι θα αρκεστεί στο να έχει απλώς λίγο περισσότερο χρόνο μαζί τους απ’ ό,τι είχε τόσα χρόνια. Πιο δύσκολα, αντιθέτως, αναμένεται να διευθετηθεί το μοίρασμα της περιουσίας του «βασιλιά της ποπ». Αν και αναφέρεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει αφήσει πίσω του διαθήκη στην οποία αναφέρει ότι κληροδοτεί διακόσια ανέκδοτα τραγούδια -αξίας περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων- στα παιδιά του, την ίδια στιγμή έχει αφήσει πίσω του και χρέη ύψους περίπου 500 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι ειδικοί υπολογίζουν ότι μπορεί να περάσει ακόμη και μια δεκαετία μέχρι να ξεκαθαριστούν οι λογαριασμοί.

«Επεσε» το Διαδίκτυο

Χωρίς Ιντερνετ λίγο έλειψε να μείνει ο κόσμος εξαιτίας του πανικού που προκλήθηκε μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του Τζάκσον. Εκατομμύρια άνθρωποι προσπαθούσαν για ώρες να πάρουν πληροφορίες από το Διαδίκτυο, ωστόσο οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης «απαντούσαν» ζητώντας συγγνώμη που δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν. Μεγάλες εταιρείες, όπως η Google, φοβήθηκαν πως το μπλοκάρισμα οφειλόταν σε κάποια κυβερνο-επίθεση, κατάλαβαν όμως γρήγορα ότι για όλα «έφταιγε» ο θάνατος του «βασιλιά της ποπ» και το πάθος των θαυμαστών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: